HTML

Kuruc.info Ablak-ZSiráf

A kuruc.info stílusában átalakítunk cikkeket, blogposztokat, ételrecepteket, használati utasításokat, bármilyen szöveget. A politika nem izgat minket, nem vagyunk szélsőjobberek, de azok vérmes ellenzői sem. Csak hülyéskedünk. kuruczsiraf(kukac)gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Bamba tóttal fedeztetik a magyar szinészlányt

2011.03.21. 19:14 :: kuruczsiraf

Kerekes Vica - Nesmrteľní: Diabol

forrás: Erotika a filmekben

 

A rendkívül csinos, emellett tehetséggel is jócskán megáldott színésznő a Szlovák Televízió Nesmrteľní (magyarul Halhatatlanok) sorozatában szerepelt, amelyben 8 különálló részt tekinthettek meg a nézők. Ennek mindegyike egy-egy irodalmi klasszikus újrafeldolgozását jelentette, Vica pedig Tolsztoj műve alapján készült, Diabol (magyarul Ördög) címre keresztelt epizódban játszott, mégpedig remekül.

 


Kerekes Vica - Diabol (2010) by Reterro84

Kurucinfósan átírva:

 

Malina Hedvik szégyenteljes meggyalázását követően, Európában pusztán Koszovót megelőző, második legfiatalabb bábállamában, az úgynevezett: "Szlovákiában"  (a zsiráf-magyarellenes térképszabó világ-összeesküvés földrajzi meghatározásaiban kevésbé járatos olvasóink számára: Felvidéken) éspedig annak állami(!) televíziójában kényszerítették honleányunkat közösülés mímelésére a botrányos videón látható, alacsonyabb rendű, mi több, meglehetősen pohos, súlyfelesleges és kopaszodó, szláv rasszhoz tartozó hím példánnyal. A Klebesberg Kunó-i kultúrfölényünkből gúnyt űző abúzust egy harmatgyenge Tömörkény István epigon, bizonyos Tolsztoj egyik novellájának megfilmesítésével ideologizálták.

Drótos tótok, meddig feszítitek a húrt? Nem, nem, soha!

A Rákóczi úti Szlovák Kultúra Háza elé tiltakozásunk jeléül demonstrációt szervezünk.

Rituális Kisvakondégetés is lesz! (ugyan  Krtek cseh, de bűnösök közt cinkos, aki néma!)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuruczsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr142760004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása