Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kuruc.info Ablak-ZSiráf

A kuruc.info stílusában átalakítunk cikkeket, blogposztokat, ételrecepteket, használati utasításokat, bármilyen szöveget. A politika nem izgat minket, nem vagyunk szélsőjobberek, de azok vérmes ellenzői sem. Csak hülyéskedünk. kuruczsiraf(kukac)gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Erotikus SMS szövegek - az esti tuti szexért + Képviselők számai

2011.01.31. 07:39 :: kuruczsiraf

Erotikus SMS szövegek - az esti tuti szexért


Küldd el még ma, ha azt akarod, hogy a párod este garantáltan fogadókész legyen! viccesen erotikus SMS-ek, vagy már így is túl forrónak találod a hangulatot?

"Ezt az SMS-t küldd el annak, akit szeretsz, utálsz, vagy le akarsz vele feküdni. Utána gondolkozz el azon, hogy te miért kaptad!


Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is, ha lefeküdnénk... mosolyognék én is!


Sokat gondolkoztam a kettőnk kapcsolatán, és arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi... Se ruha, se levegő!


Torta recept: 1/2 csók, 5 dkg simogatás, 6 dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 perc keverés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab. Na megcsináljuk?


Gyakorlunk matekot? Téged meg engem összeadnánk, ruháinkat levonnák, lábainkat eloszthatnánk, és mi sokszorozódhatnánk!


Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja, ha halálra szeretkezed magad.
Ha meg akarsz halni, hívj!"


A siker szinte garantált, de ha tőlünk töltöd őket, minden esetben kapsz egy forró, erotikus történetet, ha a Kiszemelttel mégsem jön össze, akkor a feszültséget fél kézzel is levezetheted:-)


A speciális SMS díja: 499Ft+ÁFA/SMS


Kurucinfóra fordítva:


Szeretné megtudni a népnyúzó országgyűlési képviselők telefonszámait?


Mi összegyűjtöttük önnek egy csokorra valót! Egy tucat fideszes fehérgalléros mellé  felármentesen ugyanennyi dutyibavaló maszopos honatya és honanya számát is elküldjük Önnek.


Mivel a sajtószabadságot lábbal tipró viktatúra mondvacsinált adatvédelmi okokra hivatkozva megnehezíti, hogy a honlapunkra kitegyük az elviekben minket szolgáló képviselőink telefonszámait, ezért egy emeltdíjas SMS fejében küldjük el a listát. A szex-SMS viszont nem tilos, mert ez egy ilyen ország, ezért annak álcázzuk a politikusok számát. A számok előtt egy-egy pajzán történetet is megkapnak, rövidke mobil videóval, vagy MMS-képpel illusztrálva. Az erotikus üzenetet természetesen nem kötelező elolvasni és megnézni, de ha valaki mégis belekezd, megnyugtatjuk Önöket, hogy mindben tősgyökeres magyar menyecskék szerepelnek, akik nem holmiféle gagyi kínai, fröccsöntött műbránerrel kényeztetik magukat, hanem székelyföldi fafaragómesterek kézimunkáival. Kizárólag a Kárpát-medencében honos, kemnényfa -alapanyagból készített, sorszámozott, népművészeti műremek műbrokikkal.


A speciális SMS díja: 499Ft+ÁFA/SMS. Ezzel a jelképes összeggel egyben támogatja a lapunkat, amit ilyen kópés módon kényszerülünk megtenni. Bezzeg az állítólagos zsiráfkauszt emlékének ápolására dől az adófizetőktől kisajtolt közpénz-cunami!

Szólj hozzá!

Címkék: szex sms

A bejegyzés trackback címe:

https://kuruczsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr762621847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása